1 Ekim 2012 Pazartesi

SONBAHAR/KIŞ 2012 KOLEKSİYONLARINDA "DERİ"NİN ALTIN ÇAĞ'I

 Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonlarının çoktan gün ışığına çıktığı ve mağaza vitrinlerinde yerlerini aldığı şu günlerde ne yazık ki havaların bir türlü sonbahar ısısına geçememesinden dolayı tam anlamıyla sonbahar alışverişi yapabilecek havaya giremedik! :) Yine de mağazaları dolaştığımızda gözümüze en çok çarpan Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonlarındaki detaylarından biri olan "deri" ürünlerini ele almak istiyorum.

 Bu sezon her yerde, her şeyde deri ürünlerini ya da detaylarında deri kullanılmış ürünleri görüyoruz. Bir nevi deri, Altın Çağ'ını yaşıyor desek yeridir! En bütçeli markadan, en uygun markaya bütün koleksiyonlarda deri ürünlerini bulabiliyoruz. Tüm zamanların klasiği olan siyah renkli derinin yanı sıra bu sezonun en göze çarpan renklerinden olan mürdüm, borda, zümrüt yeşili, crimson kırmızısı renklerinde de deri ürünlerini bulmamız çok kolay. Tek parça deri ürünler haricinde etek, ceket, palto, pantolon, elbise gibi ana parçaların üzerine uygulanan detaylarda yine deriyi görmekteyiz.

 İster gündüz; deri bir etek ya da pantolon altına düz bir babetle üzerine giyeceğiniz ipek bir bluz ya da kaşmir bir kazakla spor/şık bir görünüm sağlayın isterseniz de gece üzerine giyeceğiniz payetli, derin V yakalı ya da yine bu sezon öne çıkan dantel panel işlenmiş bir bluz ve altına giyeceğiniz topuklu bir ayakkabıyla son derece feminen bir görüntü yakalayın... Gördüğünüz gibi aslında deri ürünlerini diğer materyallerle kombinlemek hiç de sanıldığı kadar zor değil. 

 Deri ürünlerini fazla iddialı bulanlara da bu sezon çok güzel ve pratik çözümler var! Dümdüz bir renkte giydiğiniz elbisenizin beline kalın deri bir kemer takarak sezon trendini yakalayabilirsiniz. Ya da pantolonunuzun üzerine giydiğiniz şık,renkli ve dökümlü bir bluzun beline yine renkli ya da siyah deri bir kemer takarak farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Bu noktadan sonra iş zevkinize kalmış ama benim önerim biraz daha cesur olup renkli deri ürünlerden edinmeniz ;)



Alberta Ferretti Sonbahar/Kış 2012

Arzu Kaprol Sonbahar/Kış 2012

Day Birgen Et Mikkelsen Sonbahar/Kış 2012

DKNY Sonbahar/Kış 2012

Givenchy Sonbahar/Kış 2012

Jil Sander Sonbahar/Kış 2012

Louis Vuitton Sonbahar/Kış 2012

Maison Martin Margiela Sonbahar/Kış 2012

Mugler Sonbahar/Kış 2012

Victoria Beckham Sonbahar/Kış 2012
Jean-Pierre Barganza Sonbahar/Kış 2012




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder