2 Ekim 2012 Salı

SONBAHAR/KIŞ 2012 ERKEK KOLEKSİYONLARINDA "DERİ"

 Sonbahar/Kış 2012 kadın koleksiyonlarındaki "deri"nin yükselişini hatta sezonun en üst sırasına yerleşmesinden bahsetmişken Sonbahar/Kış 2012 erkek koleksiyonlarına da değinmemek olmaz diye düşünüyorum :) 

 Bu sezon erkek modasında kadın koleksiyonlarında olduğu kadar "çok fazla" deri ürünleri göremesek de tabii ki koleksiyonların belirli hatta temel ürünlerinde deri materyalini görmemiz çok mümkün. Bu sezon erkek modasının en belirgin deri detayı, deri pantolonlar! Gündüz kaşmir bir kazak ya da spor bir gömlek ve ceketle kombinlenebilen pantolonları bu sezon bazı tasarımcılar koleksiyonlarındaki gece şıklığını deri pantolonlarla sağlamışlar. Deri pantolonun üzerine çok şık bir smokin ceket giyerek gece şıklığını yakalayabilir, tarzınızı da ortaya koyabilirsiniz.

 Bunun yanı sıra tüm zamanların klasiği deri ceketler ve uzun deri pardesüler erkek modaseverler tarafından en çok tercih edilen deri ürünü olmaya aday. Deri detayları; kaşmir paltoların yaka/manşet ya da ön panellerinde görmemiz mümkün. Aksesuarlarda ise deri her zaman vazgeçilmezdir; deri çantalar, ayakkabılar, bileklikler, kemerler... Erkek koleksiyonlarındaki deri ürünlerin renkleri kadın koleksiyonlarına nazaran daha sade, daha alışılagelmiş; siyah, haki, toprak tonları ve duman grisi... İşte Sonbahar/Kış 2012 erkek koleksiyonlarından bir kaç örnek...

 
Dsquared2 Sonbahar 2012
Emporio Armani Sonbahar 2012
Ermenegildo Zegna Sonbahar 2012
Victor & Rolf Monsieur Sonbahar 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder