5 Ekim 2012 Cuma

PARİS MODA HAFTASI'NDA ELIE SAAB İLKBAHAR/YAZ 2013 RÜZGARI

 Elie Saab'ın dün izlediğimiz defilesi Paris Moda Haftası'ndan rüzgar gibi geçti... Her zaman ipek ve şifon kumaşları kullanan Elie Saab, İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonuna dantelleri de ekleyerek bizi yarattığı büyünün içine çekti.

 Koleksiyonun ilk parçaları günlük kullanım için tasarlanmış, rahat ama bir o kadar da elegan. Koleksiyona baktığımızda mini şortları, kalem etekleri, pantolon, etek uçları kloş elbiseleri ve mini eteklerle kombinlenen  ceketleri ve ipek gömlekleri görmekteyiz. Renkler; kobalt ve okyanus mavisi, fildişi ile detaylara vurgu yapan kontrast renk siyah ve renkli desenli kumaşlar tercih edilmiş.





 Abiye koleksiyonuna geldiğimizde- herkesin en çok merakla beklediği- gece elbiselerinin romantizme bürünen fakat her zaman kendini belli eden feminen vurgularına bir kez daha hayran kalıyoruz. Abiyelerde dantelinin hakimiyeti hüküm sürmekte. Dantel, el işi payetler ve saten kumaşlarla hareketlendirmiş. Renkler de ise; zaman zaman dore taş ve payetlerin işlendiği fildişi rengini, kırmızıyı, siyahı, kobalt mavisini görmekteyiz.






 Aksesurda göze en çok çarpan detay ise, çantalarda kullanılan krokodil derisi! Kobalt mavi, okyanus mavisi, kırmızı ve nude tondaki krokodil çantalar İlkbahar/Yaz 2013 sezonunun favori parçalarından olmaya şimdiden aday! Ayakkabılar yine aynı renklerde, süet ve deri karışımı bilekten bağlı romantizme vurgu yapan ayakkabılar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder