23 Ocak 2013 Çarşamba

PARIS COUTURE 2013 İLKBAHAR/YAZ MODA HAFTASI'NDA ELIE SAAB'IN ROMANTİK RÜZGARI ESTİ!


 Paris Couture 2013 İlkbahar/Yaz Moda Haftası'nın bugün üçüncü günündeyiz ve benim bugün için en heyecanla beklediğim tasarımcı ve marka Elie Saab'tı! Şahsına münhasır mühteşem tasarımlarıyla, benim için couture tasarımcı listemde en üst sırada yerini alan! Elie Saab'ın bugün izlediğimiz koleksiyonu da inanılmaz ve nefes kesiciydi.

 Elie Saab Couture 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu hakkında çok uzun konuşmaktansa sizi podyum görüntüleriyle başbaşa bırakmak isterim yalnız öncesinde mini bilgi geçmekte de fayda var diye düşünüyorum =)

 Koleksiyon, izleyenleri romantizmin doruklarına çıkarırken, abiyeler üzerindeki işlemeler ve şeffaf detaylarla kadınsı seksapeliteyi "gizli & masum" bir hale getirmiştir. Özellikle abiyelerin beden bölgesindeki şeffaf tül ve dantel üzerine işlemeleri Elie Saab'ın elinden çıkınca çok romantik ve masum duruyor.



 Tasarımcı koleksiyonuna beyaz, pudra rengi, lila, açık mavi gibi renklerin yanı sıra alev kırmızısı ve siyahı ekleyerek renk kartelasını canlandırmış. Koleksiyondaki her bir parça üzerine "oya gibi" işlenmiş işlemeler tek tek el işçiliği ile uygulanmıştır.





 
 Yine Elie Saab'ın koleksiyonunda da 3D çiçek işlemeleri görmekteyiz.

 



 Aksesuar detaylarına baktığımızda ayakkabılardaki romantizm yine dantel kullanılarak vurgulanmış. Koleksiyondaki abiyelere uygun renkte tasarlanan ayakkabılar da oldukça zarif ve elegan.



 Koleksiyon finalini, her zamanki gibi koleksiyon bütününe yakışacak muhteşemlikte bir gelinlikle kapayan Elie Saab izleyenlerden de yine tam not alan tasarımcılardan oldu.


















 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder