24 Ocak 2013 Perşembe

MAISON VALENTINO, PARIS 2013 COUTURE İLKBAHAR/YAZ DEFİLESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ


 Maison Valentino, dün Paris 2013 Couture İlkbahar/Yaz moda haftası kapsamında podyumda yerini alan bir diğer markaydı. Çizgisini bozmadan yıllardır aynı tarz ve duruşta kreasyonlar yaratan Maison Valentino Paris 2013 Couture İlkbahar/Yaz koleksiyonunda da bizleri şaşırtmadı. Yalnız kesinlikle yanlış anlaşılmasın, şaşırtmadı derken çizgisi her zaman zarif, elegan ve kullandığı kumaşlardaki detaylarıyla bizi her zaman hayranlık içinde bırakmadığı demek değil!! Bu koleksiyonda özellikle hayran olduğum- izleyen herkesin büyülendiği- nokta her bir parça üzerine işlenmiş ince işçilik.

 Kumaşlardaki dantel detaylar, tüllerle göğüs kısma uyarlanan seksi fakat sofistike drapeler, özellikle tafta kumaşların üzerine uygulanan, sanki kalemle çizilmişçesine, bir mimarın elinden çıkmışçasına dikkatle uyarlanan yapısal desen çalışmaları izleyenleri koleksiyona hayran kılmaya yetti.





 Maison Valentino'nun 2008 yılından beri baş Kreatif Direktörlüğünü yapan ve "Valentino'nun göz bebekleri" olan Maria Grazia Chiuri ve Pierpaolo Piccioli'nin tasarladığı Couture 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun renk kartelasını beyaz, fildişi, alev kırmızısı ve siyah renkleri oluşturmuş.





 Mason Valentino Couture 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda detaylarda uçuş uçuş ipek, çiçek desenli elbiseleri, 3D çiçek işlemeleri ve çiçek işlemeleri görmekteyiz.


 
 




 Aksesuarlara baktığımızda koleksiyonla birebir aynı desen, doku ve renkte tasarlanmış ayakkabıları görmekteyiz.



 


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder