29 Ocak 2013 Salı

DOLCE & GABBANA İLKBAHAR/YAZ 2013 REKLAM KAMPANYASI: BURAM BURAM TATİL HAVASI


  Yavaş yavaş bütün markaların İlkbahar/Yaz 2013 reklam kampanyalarını görmeye başladık... DKNY & Donna Karan İlkbahar/Yaz 2013 reklam kampanyalarını da paylaşacağımdan hiiç şüpheniz olmasın ama biraz daha merak ve biraz daha heyecan duyun istiyorum! Özellikle DKNY İlkbahar/Yaz 2013 reklam kampanyasının yüzü için ;)

 Dolce & Gabbana'nın İlkbahar/Yaz 2013 reklam kampanyası o kadar cıvıltılı, renkli ve neşeli ki sizlerle paylaşmadan duramadım! İtalya'nın en bilinen, beğenilen geleneksel markası haline gelen ve iki çılgın tasarımcısı Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından oluşturulan koleksiyonları her sezon merakla beklenen Dolce & Gabbana markasının İlkbahar/Yaz 2013 reklam kampanya çekimleri Sicilya adasında çekildi. Tamamen İtalyan esintili kampanyada, İtalyan sokak festivalleri konu alınmıştır.




 Çekimler, markanın tasarımcısı ve sahibi olan Domenico Dolce'nın objektifinden çıkmış, styling'ini ise tamamen markanın diğer tasarımcısı ve sahibi olan Stefano Gabbana'nın üstlendiği bu projede iki tasarımcı yıllarca süregelen muhteşem uyumlarını bu işte de görev dağılımı yaparak başarıyla sonuçlandırmışlar!
 
 


  Reklam kampanyasında Monica Bellucci ve Bianca Balti Dolce&Gabbana'nın vazgeçilmezleri olarak yerlerini almışlar. İşte kampanyadan bir kaç kare ile buram buram deniz, kum, güneş temalı çokça tatil kokulu manzaralar.





 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder