5 Kasım 2012 Pazartesi

TIRNAKLARDA SON MODA "HAVYAR MANİKÜR"

 Hayır hayır, tabii ki de yenilebilen havyardan bahsetmiyoruz!! =) "Havyar Manikür"ü (Caviar Manicure) moda dergilerinin güzellik sayfalarından görmüş ya da farklı yerlerden duymuş olabilirsiniz. Hatta ve hatta modayı yakından takip edenlerin ellerinde havyar manikürün uygulanmış haline denk gelmiş bile olabilirsiniz! Beğenenler olduğu kadar, "kullanım açısından zor" düşüncesiyle uygulatmaktan çekinenler için bir kez de havyar manikürü ayrıntılı bir şekilde ben ele almak istedim.




 Bu akımı başlatan marka Ciaté, İngiltereli tırnak uzmanı Charlotte Knight tarafından kurulmuş olup, mevcut güzellik sınırlarını zorlayan yenilikçi ve tırnak trendlerini yaratan bir markadır. Tasarımcı, havyar makinürü tasarlarken yoğun pigmentli renkleri seçmiştir. Sephora'larda satılan havyar manikür setinin içeriğinde mevcut orjinal cilalar ve cilaya uygun renkte boncuk şişesi-havyar görünümünü saylağan- bulunmaktadır.







 İşlem aslında çok basit, öncelikle uygulamayı yapacağınız tırnaklarınıza istediğiniz renkteki ojeyi 2 kat sürüyorsunuz. Sürdüğünüz 2. katın hemen üzerine yine ojenizle uygun olan boncukları-bu havyar görünümü verecek- döküyorsunuz. Bütün turnağınızı boncuklarla kapladıktan sonra, sağında ya da solunda taşan/göze güzel gelmeyen yerleri düzeltiyorsunuz ve 15-20 dakika kuruması için bekliyorsunuz. Kuruduktan sonra ise tırnak uçlarınıza şeffaf cila ile bir kontür çiziyorsunuz- bu da manikürünüzün uçlarının bozulmaması için. İşte herşey bu kadar! =) Sürekli kullanım için tercih etmeseniz bile özel günlerde - belki yaklaşan Yılbaşı Gecesi'nde - deneyebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder