6 Kasım 2012 Salı

SOĞUK HAVALARDA EN KURTARICI PARÇA PARKA

 Kış ne zaman gelecek, ha geldi ha geliyor derken Kasım ayı ile birlikte -özellikle akşamları!- kış soğunu yavaş yavaş hissetmeye başladık. Aslında havaların dengesiz gidişatıyla birlikte Ekim ve Kasım ayları giyimde seçeceğimiz parçalar açısından çok fazla kafa karışıklığı yaratan aylardır. Gündüz ilkbahar aylarından farksız güneşli ve çok ince giyim tercih edebilecekken akşam üstüne doğru birden soğuyan hava karşısında tedbirsiz olmamak adına yanımızda yün bir hırka, blazer bir ceket, kısa bir deri mont ya da bir parka muhakkak olmalı.

 Tarz olarak salaş olması sizi hiç bir zaman yanıltmasın. Parkayı ister haftasonu tercih ettiğiniz spor kombinlerinizle isterseniz de yine haftasonu ya da hafta içi iş çıkışında katılacağınız bir etkinliğe spor-şık tarz ediğimiz jean bir pantolon üzerine şık ipekli bir bluz/gömlek ya da şık bir triko üzerine de çok rahatlıkla giyebilirsiniz. Tabii ki her zaman olduğu gibi katılacağınız etkinlik/yer önemli, çok ağır bir davetse parka yerine şık bir blazer ya da palto tarzı parçaları seçebilirsiniz ama konumuz parka olduğu için devam ediyorum =)

 Parkada en klasik renk bej ya da haki tonları olmakla birlikte bu sezon bir çok markanın Sonbahar/Kış koleksiyonlarında siyah, gri, lacivert, koyu kırmızı ya da bu senenin rengi olan mürdüm ve bordo renkli parkalarını görmeniz mümkün. İçleri kürklü olan parkaları tercih ederseniz özellikle bu mevsimde ve kuru soğuklarda sizi yeterince ısıtacaktır kaldı ki gereğinden fazla üşüyen biri olarak benim de tercihim bu yönde =) İşte size fikir vermesi açısından bir kaç parka örneği sunuyorum...



Altuzarra

Burberry Prorsum

Adidas By Stella McCartney

Altuzarra

Burberry Brit

MCQ Alexander McQueen




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder