8 Kasım 2012 Perşembe

MELEKLER YERYÜZÜNE İNDİ!

 Dün akşam New York'a ihtişamlı melekler indi! Herkesi kendine hayran bırakan kostümleri ve kareografisi ile Victoria's Secret defilesi yine büyüleyiciydi. Her yıl büyük bir merakla beklenen defilenin podyumunda bu sene 65 farklı kostüm yer aldı.





 Büyük bir görsel şovla izleyenlerin keyifle izlediği Victoria's Secret defilesine her sene olduğu gibi bu sene de canlı performanslarıyla meleklere eşlik eden sanatçılar; Rihanna, Justin Bieber ve Bruno Mars oldu.







 
 
 

 
 

 Defile açılışını yapan isim muhteşem kırmızı peleriniyle Adriana Lima oldu.

 



 Victoria's Secret, bütün görkemli kostümlerin haricinde her sene değerli taşlarla işlenmiş bir ürün üretir ve onu kimin sunacağı da merakla beklenir. Bu sene 2.5 milyon dolar değerindeki "Fantasy Bra"yı taşıyan model Alessandra Ambrosio oldu.






 Modellerin de izleyenler kadar eğlendikleri Victoria's Secret defileleri öncesinde hummalı bir cast(model) seçimi gerçekleşir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda seçilen modeller büyük bir özenle Victoria's Secret defilesinin olacağı güne kadar kampa girer ve o gün için çalışmalarına başlarlar. Baya zorlu ve yorucu antremanların sonucunda büyük gün gelip çatar ve ortaya muhteşem bir şölen çıkar. Neden Victoria's Secret defileleri öncesinde erkeklere odaklanılır bilmiyorum ama =) bence her sene bir defa izleyebildiğimiz bu defileyi keyifle izlemeli herkes. Yılbaşı Gecesi'nin fenomenlerinden biri haline gelen Victoria's Secret defilesini izlemeyi ben de büyük bir merakla bekliyorum ;)









 














































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder