1 Kasım 2012 Perşembe

DONNA KARAN SONBAHAR/KIŞ 2012

 Herkese merhaba, en son yazdığım yazımın üstünden epeyce bir zaman geçti biliyorum ve inanın o kadar yoğun bir tempoyla çalışıyorum ki(sezon itibari ile) bir taraftan sezon ürünlerinin sürekli mağazaya girmesi, bir taraftan kampanyalar derken yazı yazma fırsatımı anca şimdi bulabildim!

 Bu yazımda biraz kendime torpil yaparak =) Donna Karan Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonunu ve detaylarını yazmak istiyorum. Öncelikle koleksiyonun çıkış noktası tamamen "kadın"! "GÜÇLÜ. ÇEKİCİ. ZEKİ. BAŞTAN ÇIKARICI. KARMAŞIK. DUYGUSAL. HEYKELSİ. YAPISAL. UYUMLU. OMUZLU. PAYETLİ.BİR KADINI NASIL TARİF EDERSİNİZ?DÜNYAYI OMUZLARINDA TAŞIYAN BİRİ.“YA O, YA DA BU” ASLA DEĞİLDİR.  O, HER ZAMAN VE’DİR.ERKEK VE KADIN.GÜÇLÜ VE DUYARLI.SEXY VE BESLEYİCİ.
SOKAK HAYATI  VE İHTİŞAM.BU KOLEKSİYON KADININ HER İKİ YÖNÜNÜ DE SUNMAKTAN ONUR DUYAR,YETKİ VE GÜVEN, KOLAYLIK VE MİZAH İLE.BEDENİNE VE RUHUNA GÜÇ VEREN." diye bahseder Donna koleksiyonunu anlatmaya başlarken, kadının gücünden, vücudunun hassasiyetinden yola çıkarak New York mimarisiyle birleştirir ve ortaya maskülen görünümün egzantrikliğinden esinlenen alt detaylarında seksilik ve kübizm olan bir görünüm çıkar.
 
 Kadınsı parçalar; yakası dökümlü paltoyla kullanılan bir kürk ya da leopar baskılar içindeki smokinle maskülen bir hava yaratılırken birden takımın içindeki payetli, streç ya da fildişi bir ipek bluzla içindeki seksi kadını görebiliyorsunuz. Ama bence Donna Karan Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonunda en çok göze çarpan parça Stephen Jones'un başta mükemmel bir mimari yapı hissini veren kübist fötr şapkaları! Yabancı basında da Donna'nın koleksiyonunda kullandığı şapkaları oldukça konuşulmuş, çokça beğeni toplamıştı.
 
 Sizlerle Donna Karan Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonundan en beğendiğim parçaları, koleksiyon detaylarını ve bir kaç reklam kampanya görselini paylaşacağım ;)
 
 















 
 
 





 
 


 
 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder