28 Eylül 2012 Cuma

DKNY İstanbul Mağazalarında Black/White Günü


 Yazılarımın büyük çoğunluğu- Marka Müdürlüğü'nü yaptığım için- DKNY & Donna Karan markalarının koleksiyonları ile ilgili olmayacak tabii ki. Fakat her iki markanın koleksiyonları ve markaların uyguladığı sezon içi kampanyaları hakkındaki bilgilerimi sizinle paylaşmamak da olmaz diye düşünüyorum :)

 DKNY İstanbul'un Facebook sayfasından  www.facebook.com/pages/DKNY-Istanbul   ya da DKNY İstanbul mağazalarından (Nişantaşı- İstinye Park- Suadiye) yaptığınız alışveriş sonucunda kampanyalardan öncelikli olarak yararlanabilmeniz için bilgilerinizin alınmasıyla birlikte DKNY İstanbul'un müşteri datasına girdiğiniz an size gelen SMS ve e-mail'lerden de görmüş/okumuşsunuzdur; artık her ayın sonu DKNY İstanbul mağazalarında BLACK/WHITE Günü!



 Black/White günü her ayın son günü, sezon ürünlerine uygulanan ve oranları sezona göre belirlenen indirimlerden faydalanmanızı sağlamak için düzenlenmiş keyifli bir alışveriş etkinliğidir. Artık bir klasik haline gelen ve takipçileri tarafından merakla beklenen Black/White günü DKNY İstanbul mağazalarına uğramanızı tavsiye ederim. Mesela bugün! ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder