21 Aralık 2012 Cuma

EN KURTARICI AKSESUAR: KOLYE


 Her kadın aksesuara bayılır bu kesin! Ama sade ama gösterişli, tek bir kolye ya da birçok aksesuarı aynı anda kullanmak mutlu eder her kadını...

 Kıyafetin tamamlayıcısı hatta baş aktörlerinden biridir kolye! Çok sade bir triko ya da bluzla taktığınız gösterişli bir kolyeyle hem kıyafetinizin havası değişir hem de gösterişi artar. Siz de farketmişsinizdir yaklaşık üç sezondur kolye kullanımı arttı. Bir çok marka aksesuar koleksiyonuna daha fazla adet koleksiyon tasarımı eklemeye başladı. Özellikle renkli taşlı, metal/gold ya da inci "yaka"lar çok fazla revaçta. Günün her saatine ve her etkinliğe uygun kolye bulmak çok kolay, önemli olan gideceğiniz/bulunduğunuz yere uygun olanını bulmakta.

 Özellikle yaklaşan Yılbaşı gecesinde ne giyeceğini hala bulamayan ya da çok beğendiği elbiseyi/ etek-bluz kombinini çok sade bulduğu için almayan ama aklı kalanlara bir tavsiyem olacak; gösterişli bir kolye arayışına girin hemen! Beğendiğiniz sade kıyafetle, her marka ve mağazadan - hatta artık çoğu markanın online satışı da başlamışken- kolayca satın alabileceğiniz gösterişli bir kolyeyle kombinlediğinizde harikalar yaratmış olacaksınız ;)


Aurelié Bidermann


Bijoux Heart

Brooke Gergson

Erickson Beamon

Harvé Van Der Straeten

Diane Kordas

H&M

Ileana Makri

Erickson Beamon

Kenneth Jay Lane

                Mallarino
Oscar De La Renta

Kenneth Jay Lane

Paula Bianco

Tom Binns

Tiffany & Co.

Valentino

Kenneth Jay Lane

Oscar De La Renta

Rosantica

Shourouk

Zara

Yargıcı

Valentino
Zara

Oscar De La Renta

Tom Binns

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder